Calculeren voor Infra & Leveranties uit RSX

Mooi, maar ik mis nog wat…
Hartelijk dank voor uw feedback met betrekking tot onze InfraCalc calculatiesoftware. We betreuren het dat u momenteel nog niet volledig tevreden bent en we waarderen de gelegenheid om dit aan te pakken. Om ervoor te zorgen dat we precies begrijpen welke aspecten ontbreken in de software en hoe we u beter van dienst kunnen zijn, zouden we graag meer details ontvangen over de specifieke functionaliteiten of kenmerken die u mist. Uw inzichten zijn van onschatbare waarde voor ons, en we willen er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen.
Als u specifieke punten kunt identificeren waarin onze software momenteel tekortschiet, of als er bepaalde functies zijn die u graag toegevoegd zou zien, aarzel dan niet om deze met ons te delen. Uw informatie stelt ons in staat gericht aan oplossingen te werken en de software te verbeteren volgens uw behoeften.
We begrijpen dat uw tijd waardevol is, en we streven ernaar om snel te reageren op uw feedback. Als u bereid bent, zouden we ook graag een gesprek plannen om dieper in te gaan op uw specifieke wensen en ervoor te zorgen dat we de nodige aanpassingen aanbrengen.
Nogmaals, dank u wel voor uw open communicatie. We kijken ernaar uit om samen te werken om de InfraCalc software te verbeteren zodat InfraCalc volledig aan uw verwachtingen gaat voldoen. Wij nodigen u uit onderstaand formulier ik te vullen, wij komen er zo spoedig mogelijk op terug. In het veld bericht kunt uw bevindingen over InfraCalc met ons delen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Mooi, maar ik mis nog wat...

4 + 7 =